Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen iftarını Belediye iftar çadırında vatandaşlarla sohbet ederek açtı.

Arsin Belediyesi tarafından Arsin Sahil park alanına kurulan iftar çadırında vatandaşlarla iftarını açan Belediye Başkanı Dr. erdem Şen, Ramazan ayına ulaşmanın sevincini tüm hemşerileriyle birlikte yaşamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

2004 yılından beri, Arsin Belediyesi tarafından her Ramazan ayında kurulan iftar çadırı, 11 yılda yaklaşık 33.000 kişiye iftarlarını açma imkanı sunmuş olacak

Arsini Yaşat ve Yaşatma Kültür Dayanışma Derneği Açıldı

Arsin Yeşiltepe Mahallesi’nde açılışı yapılan Arsin’i Yaşa ve Yaşat Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılışına Arsin Kaymakamı Ergun Baysal, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Ak Parti Arsin İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Bülbül, Trabzonspor Genel Sekreteri Dr. Köksal Güney ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Arsin’i Yaşa ve Yaşat Kültür ve Dayanışma Derneği’nin açılış kurdelesini Arsin Kaymakamı Ergun Baysal, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen ve Dernek Başkanı İsmail Gürsoy kesti.Başkan Şen dernek üyelerine derneksel faaliyetlerinde başarılar diledi.