61SAAT-HABER MERKEZİ : Trabzonlu işadamlarından Berat Sarı ile Nergiz Canım çiftinin Trabzon nikah töreni Hamamizade İhsanbey Kültürmerkezi’nde gerçekleştirildi. Nikah töreninde çiftin nikah şahitliklerini kapatılan Trabzon Belediyesi Başkan Yardımcısı Ergin Aydın ile Müteahhit Ali Beder Yaptı.

Mutlulukları gözlerinden okunan Berat-Nergiz Sarı çftinin nikah töreni sonrası, çifte mutluluklar dileyen Ergin Aydın, ‘Damat bey evet derken iyi bağırmadı, bende ona ceza veriyorum ve Nikah Cüzdanını evin içişleri bakanına Nergiz hanıma veriyorum’ şeklindeki espirisi herkesi güldürdü.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ında katıldığı nikah töreni sonunda gelin damat ve vatandaşlar Başkan Gümrükçüoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fotoğraf çekimi esnasında Başkan Gümrükçüoğlu, damadın abisi Ak Parti eski merkez ilçe başkan yardımcısı Mustafa Sarı’nında özellikle yanına gelmesini istedi. Sarı ‘Ben o kareye sığmam başkanım’ espirisi yapınca Gümrükçüoğlu’da gel gel sen her yere sığarsın’ diyerek gülümsedi. 

61saat.com ailesi olarak Berat-Nergiz Sarı çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.