Trabzon'un Ortahisar İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç bu kez Konaklar Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşları ve esnafı dinledi.

Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Başkan Genç, Konaklar Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Vatandaşların ve esnafın sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Genç, “Vatandaşlarımızın Ak Parti belediyeciliğine, bizlere ve tabi ki bu hizmetlerin mimarı olan Sayın Cumhurbaşkanımıza güveni tam” mesajını verdi.
Başkan Genç mahalle ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada sevgi ve samimiyetle ağırlandıklarını belirterek, “Mahalle ziyaretlerimizi haftanın belli günlerinde rutin olarak gerçekleştiriyoruz. Bu kez Konaklar Mahallemizi ziyaret ettik ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sorunlarını dinledik, taleplerini aldık, sevgi ile samimiyet ile bizlere ağırladılar. Şunu söyleyebilirim vatandaşlarımızın ilgi ve alakaları gerçekten işimizi ne kadar doğru yaptığımızın en önemli göstergesi oldu” ifadelerini kullandı.

EN ULAŞILABİLİR BELEDİYE
Başkan Genç Ortahisar Belediyesi'nin en ulaşılabilir belediyeler arasında olduğuna dikkat çekerek, “Bizlere şehrin kalbi olan en büyük ilçesi, merkezi, Ortahisar'ı emanet eden vatandaşlarımıza her şeyden önce samimiyet, sevgi ve ilgi borcumuz var.
Her zaman onların yanında olmayı kendimize görev biliyoruz. Görev süremiz boyunca gitmediğimiz mahalle, dokunmadığımız vatandaşımız, sorununa kulak vermediğimiz hemşerimiz yoktur. Ulaşılabilir belediyecilik anlamında Türkiye'de parmakla gösterilen belediyeler arasındayız. Halkımıza olan hizmet borcumuz ve onların bizlere yüklediği bu sorumluluğu yerine getirmek adına gece, gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ BAŞIMIZI ÖNE EĞDİRMEDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye'de Ak Parti hareketinin her geçen gün güçlendiğini belirten Başkan Genç, Cumhurbaşkanının vatandaşların dualarında yer aldığını belirterek, “Her yıl düzenlenen yerel yönetim buluşmalarında  ve  genel merkezdeki belediye başkanları toplantılarımızda, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere her seferinde özellikle söylediği 'Millete gidin, sahada olun' talimatını en iyi şekilde yerine getirirken Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını da vatandaşlarımıza iletiyoruz. Gittiğimiz her yerde Sayın Cumhurbaşkanımıza vatandaşımız dua ediyor, ‘Allah razı olsun, ne ülke içinde, ne de ülke dışında başımızı öne eğdirmedi’ diyor. Bu gerçekten çok kıymetli” ifadelerini kullandı.

TEKRAR REKORLAR KIRACAĞIZ
‘Milletimiz bize, biz milletimize güveniyoruz’ diyen Başkan Genç konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın riyasetlerinde vatandaşlarımıza karşı partimizi, hükümetimizi mahcup etmemek için hiç durmadan çalışıyoruz. Allah'ın izniyle AK Parti’ye ve AK Parti Belediyeciliğinin gücüne güç katarak, yolumuza devam ediyoruz. Yarın seçim varmış gibi sahalardayız ve yapılacak olan gerek genel, gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse de yerel seçimlerde yine rekorları kırarak Sayın Cumhurbaşkanımızı ve partimizi mahcup etmeyeceğiz. ‘Bu kadar emin nasıl konuşuyorsunuz’ derseniz, milletimizin gözündeki ışığı ve güveni görüyoruz. Milletimiz bize, biz milletimize güveniyoruz.”