Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim gezilerine Fatih Sanayi Sitesi’nde devam etti. 

Dükkanları gezerek, sohbet ettiği esnafın taleplerini dinleyen Gümrükçüoğlu, hizmetlerin anlatıldığı broşürü işyeri sahiplerine vererek yerel seçimler için destek istedi. Trabzon Belediyesi olarak esnafın her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Öncelikle şunu ifade edeyim ki biz sanatkarlarımızı toplumun kanaat öncüleri olarak görüyoruz. Esnaflarımızın, iş adamlarımızın bir araya gelmesinde öncü olacağız. Siz burada güzel bir sanat icra ediyorsunuz. Sanatınızı icra etmenizde biz de belediye olarak elimizden gelen desteği sürdüreceğiz” dedi.
Sanayi esnafı da kendilerini ziyaret ederek sıkıntılarını ve sanayi sitesinin problemleriyle yakından ilgilendiği için Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, belediye hizmetlerinin şehrin genelinde kesintisiz devam ettiğini belirterek vatandaşın her geçen gün şehrin gelişip güzelleştiğini ve yeni hizmetlerle farklılık ortaya konulduğunun farkında olduğunu söyledi.