TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Birlik Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği Trabzon şubelerini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, "Okuduğunuz alanların en iyisi, sahip olacağınız mesleklerin en iyi yürütücüleri olun. Mutlaka yabancı dil öğrenin." dedi.

Türk gençliğinin tüm kötü alışkanlıklardan uzak durması gerektiğini belirten Gümrükçüoğlu, söyle devam etti:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem Birlik Vakfının kurucular kurulundadır hem de Milli Türk Talebeler Birliği içinde bulunmuş bir liderdir. Rahmetli Erbakan Hocamız da aynı vakfın, aynı davanın fani hayatı sırasında en önemli sürdürücü liderlerinden biri olmuştur. Hepimizin bildiği gibi bizim en önemli görevimiz hayatımızı İslam yolunda dizayn etmektedir. Böyle bir teşkilatçılık şuuru ve böyle bir inançla birlikte yaşamak lazımdır. Bizim isteğimiz nesilden nesle, kuşaktan kuşağa gelişen ideali topluma mal etmek, sizin gibi kardeşlerinizi nemelazımcılıktan, her türlü kötü alışkanlıklardan, hatta sigara içmekten bile uzak tutmaktır."

Birlik Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ergin Aydın ise, kendilerine desteklerinden ötürü Gümrükçüoğlu'na teşekkür etti.

Milli Türk Talebe Birliği Trabzon Şube Başkanı Furkan Lemahmutoğlu da çalışmaları hakkında Gümrükçüoğlu'nu bilgilendirdi.