Toplantıda, belediye hizmetlerini anlatarak yaklaşmakta olan yerel seçimlere değinen Başkan Gümrükçüoğlu birlik mesajları verdi.
Görevde kaldığımız süre içerisinde halkın hayat standartlarını yükselttik diyen Başkan Gümrükçüoğlu, “Bakanlıklarla paydaş olarak yürüttüğümüz projeler hariç bu dönemde kendi öz kaynaklarımızla şehre toplam 140 trilyonluk yatırım getirdik. Araç parkımıza kazandırdığımız 40’ı son model toplam 45 otobüsün yanı sıra 140 yeni araçla birlikte halkımıza çok daha hızlı ve güçlü hizmete verme imkânına kavuştuk. Derin deşarj sistemini yenileyerek faaliyete geçirdik. Yıllardır söz verilmesine rağmen bir türlü yapılamayan Fatih Mahallesi Tanjant bağlantı yolunu hizmete açtık. Teknik hizmet birimlerimiz için Deliklitaş’ta yeni hizmet binası yaparak hizmete açtık. Modern asfalt plenti ve beton santralini şehrimize kavuşturduk. 22 adet yeni park yaparken, 70 çocuk parkımızı da yeniledik. Cadde ve sokaklarımızı ışıklandırarak ışıl ışıl hale getirdik. Muhtarlarımız için 9 adet yeni hizmet binası yaparak teslim ettik. E- Belediyecilik, kent bilgi sistemi ve akıllı durak uygulamalarını hayata geçirdik” ifadelerini kullandı.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Aday belirleme süreci içerisinde farklı farklı aday adaylarının desteklenmesinin asla bir kırgınlık ve küskünlük oluşturmaması gerektiğini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, bu olay AK Parti’nin parti içi demokrasisinin ne kadar çok geliştiğini göstermesi açısından kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.
Konuşmasının devamında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Gümrükçüoğlu, “Önümüzdeki seçimlere tüm teşkilatlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde hazırlanarak ‘AK Belediyeciliği’ Trabzon halkına yaşatmaya devam edeceğiz. Görevde olduğumuz süre içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlerle vatandaşımızın hayat standartlarını yükselttik. Yapmış olduğumuz çalışmalarda hiçbir zaman yolsuzluğa, ahlaksızlığa, hırsızlığa geçit vermedik. Bunun neticesinde kamuoyu araştırmaları, halkın teveccühü, teşkilatlarımızın da desteği ile Sayın Başbakanımız, Trabzon halkına hizmet etmek için yeniden bizleri görevlendirmiştir. Bu süreç içerisinde farklı adayların hizmete talip olmuş olması, teşkilat üyelerimizin layık gördüğü adayı desteklemesi parti içi demokrasinin bir göstergesidir. Ne kadar yetişmiş kadrolarımızın olduğunun, barış ve hoşgörü içindeki kardeşçe yarışın ifadesidir. Asla bir kırgınlık bir kızgınlık, bir gönül koyma söz konusu olamaz. Önemli olan bu sürecin ardından aday gösterilen arkadaşımızın yanında yer alarak birlik ve beraberlik içerisinde tek yürek olarak yolumuza devam etmektir. Partimiz ve belediyelerimiz tüm aday adayı olmuş olan arkadaşlarımızın bilgi birikim ve tecrübeleri ile hep beraber hizmet kervanını yürütmeye devam edecek bir şekle kavuştu. ” şeklinde konuştu.