Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Trabzon ziyaretinde Arsin için girişimlerde bulundu. Ankara ziyaretinden Bakan Kasapoğlu’ndan İlçe Stadyumu ve Arsin Sahil Parkındaki Futbol Sahasının yenilenmesi için söz alan Başkan Gürsoy bu sefer de İlçe Gençlik Merkezi ve Kitap Kafe için söz aldı. İlçe Stadyumu ve Arsin Sahil Parkındaki Futbol Sahasının yenilenme çalışması için ihale hazırlıklarının devam ettiğini ifade eden Başkan Gürsoy, “Öncelikle Sayın Bakanımıza hem şehrimize hem de ilçemize vermiş olduğu destekler için hemşerilerimiz adına teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz günlerde Sayın Bakanımıza ilçemizin Gençlik ve Spor alanındaki taleplerini dosya olarak iletmiş ve sözlü olarak da söylemiştik. İlk etapta ilçemizdeki stadyumun ve futbol sahasının yenilenmesi için talimatları vermişti ve ihale hazırlıkları başladı. Sayın Bakanımızın şehrimizi ziyaretinde de kendisini havalimanında karşıladık ve sonrasında şehrimizdeki programında kendisine eşlik ettik.

Program içerisinde fırsatını bulup İlçe Gençlik Merkezi ve Kitap Kafe talebimizi de nedenleriyle ve detaylarıyla kendisine arz ettik. Bakanımız da sözünü verdi ve yakın zamanda Ankara ziyaretimizde yazılı olarak da ileteceğiz ve Allah’ın izniyle adım adım talep ettiklerimizi ilçemize kazandıracağız. Bu süreçte destekleri ve girişimleriyle bizi mesut eden TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Milletvekilimiz Muhammet Balta’ya, Milletvekillerimiz Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora’ya da ayrıca teşekkür ediyoruz. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.