Akçaabat İlçesi Doğanköy Mahallesinde yaşayan Mustafa ve Emine Civelek ailesinin oğulları Recep Tayyip ve Hakkı Civelek kardeşler aynı anda çifte düğünle evlendiler.

Hakkı Civelek Bahar Atmaca ile kardeşi Recep Tayyip Civelek ise Uhde Ocak ile evlenerek hayatlarını birleştirdiler.

Doğanköy Mahallesi DOĞDER Düğün alanında gerçekleşen düğün töreninde çiftlerin nikâhlarını Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim kıyarken nikâh şahitleri ise, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora; AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve Mahalle halkından Muhammet Kandemir, Zekeriya Şahinbaş, Osman Civelek ve Cengiz Şimşek oldu.

Nikah sonrasında duygularını ifade eden Başkan Ekim, “ Ocak, Atmaca ve Civelek ailelerinin mutluluklarına ortak olduk. İki kardeşin aynı anda evlenmesi, aynı anda nikâhlarının kıyılması çok sık karşılaşılan bir hadise değildir. Benim için hiç unutamayacağım bir anı olarak kalacak. İki kardeş ve eşleri burada bu mutluluğu birlikte yaşıyorlar. İnşallah ömür boyu mutlulukları daim olur. Aralarında saygı ve sevginin eksik olmamasını temenni ediyorum.  Bahar-Hakkı ve Uhde- Recep Tayyip çiftinin vatanına milletine bağlı kuran yolunda hayırlı evlatlar yetiştirmelerini rabbimden niyaz ediyorum. Uzaktan ve yakından düğün merasimine katılan misafirlere de üç aile adına teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.