AK Parti iktidarından önce engellilerin yaşam koşullarının çok zor olduğunu hatırlatan Revi "Engelli kardeşlerimiz AK Parti iktidarından önce hizmet alma noktasında yok sayılıyordu. Engelli kardeşlerimizle hassasiyetle ilgilenenleri her zaman tenzih ederek söylüyorum, geçmiş dönemde evlerin en kötü ve en köhne kısımlarında ölümü beklenen engelli insanları görmüştük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Engelli ve yaşlı kardeşlerimize büyüklerimize insanca muamele yapılması hususunda gerekli bütün çalışmaları yaptık. Dün engelliden bahsedemez bir durumda iken bugün engellilerin sağlık ve yaşam koşullarının ne kadar güzel hal aldığını hepimiz yakınen takip ediyoruz."dedi. 

Engellilere yapılan en büyük hizmetin onları yaşama bağlamak olduğunun altını çizen Revi açıklamasını şöyle sürdürdü: "AK Parti iktidarı ile Cumhurbaşkanımızın liderliğinde engelli kardeşlerimiz yeniden dünyaya gelmiştir. Onlara hak ettiği değerin verilmesi konusunda Cumhurbaşkanımız vicdanlı şekilde davranarak engelli kardeşlerimizin haklarını pozitif yönde güçlendirerek hepsine tutunacak bir dal olmuştur. Engelli kardeşlerimiz bir kenara atılıp orada saatlerce sahipsizce bırakılıyordu. Fakat Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu duruma el atarak hem engelli kardeşlerimizi maaşa bağladı hem de onlara bakanları teşvik etmek açısından onları da maaşa bağlayarak büyük bir engeli ortadan kaldırmış oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın insanla en büyük hizmetlerinden biri de hiç kuşkusuz budur."

Engellilere toplumun her alanında yer verildiğini belirten Revi: "Birçok konuda engelleri kaldıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan engelli kardeşlerimizle alakalı yaptığı çalışmalar neticesinde engelli kardeşlerimizi toplumun seveceği ve saygı duyacağı insanlar haline getirmiştir. Bugün engelli kardeşlerimiz sanatta sporda siyasette kamuda özel sektörde birçok alanda varolmaktadırlar, başarılı olmaktadırlar ve yaşamlarını örnek bir şekilde sürdürmekteler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde engelli kardeşlerimize olan çalışma ve hizmetlerimiz aynı kararlılıkla birlikte devam edecektir.  Hem yerelde belediyecilik anlamında hem de hükümet olarak alınan kararlar ve destekler ile alakalı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Engelli kardeşlerimizi büyük bir samimiyetle seviyor onlar için daha güzel yarınlar hazırlamaya gayret ediyoruz." cümlelerini kullandı. 

Ayrıca AK Parti İl Başkanlığı bünyesinde Engelli Koordinasyon Merkezi kurduklarını da belirten Revi "Engelli kardeşlerimize ulaşmak onların da bize ulaşması için başkanlığımız bünyesinde Engelli Koordinasyon Merkezi oluşturduk. Bu koordinasyon merkezine il yönetim kurulu üyemiz Volkan Bozali yürütmekte olup engelli kardeşlerimizle birebir iletişim halinde onların sorunlarının çözümü için elinden gelen gayreti yerine getiriyor. Kendisine engelli kardeşlerimiz için gösterdiği emek ve gayretten dolayı teşekkür ediyorum."dedi.