Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik eden Revi “Kıymetli hemşehrim; İslam dünyasının en özel, en kutlu günlerinden biri olan Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Bayramın, ailenize, milletimize, İslam Alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini dilerim.”dedi.  

Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularını pekiştirdiğini ifade eden Revi "Tüm dünyanın etkilendiği korona virüs salgını ile mücadele heyecanı içerisinde geçen bir Ramazan Ayı yaşamış olduk. Böylesi bir süreci hiç şüphesiz ilk defa yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu zorlu sürecinde etkileri en aza indirildi. Cumhurbaşkanımız devletimizin tüm imkanlarını milletimiz için seferber ederek normalleşme sürecini hızlandırmıştır. Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Özellikle salgın sürecinde büyük bir fedakarlık örneği göstererek Milletimize hizmet eden başta sağlık çalışanlarımıza, vefa sosyal destek gruplarımıza ve sürece katkı sağlayan herkese cani gönülden teşekkür ederim. Ramazan Bayramı; İslam Aleminin, Milletimizin birlik beraberlik, Dayanışma ve yardımlaşma duygularımızın da gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. 

İslam'ın kardeşlik dini olduğunu da hatırlatan Revi "Bu mübarek ayda özellikle çevremizde bulunan mazlum, mağdur ve yoksul kardeşlerimizi lütfen unutmayalım. Evde kalarak sürece katkı sağlamaya devam ederken iletişim araçları haricinde büyüklerimizin ve akrabalarımızın bayramlarını tebrik etme yoluna gitmeyelim. Kuralları hiçbir şekilde ihmal etmeden sevdiklerimizi korumak için bu konuya hassasiyetle dikkat edelim."dedi.