AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Revi, “Bayramlarımız kardeşlik bilincimizi yenilemeye, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirmeye bir vesiledir. Bayramlar aynı zamanda gönüller kazanmak için yarışacağımız özel zamanlardır. Yaşlılarımızla hoş sohbet içinde, çocuklarımızla çocuk olmayı doyasıya yaşayabileceğimiz anlardan biridir. Kurban Bayramımız, paylaşmanın şuurunda olan Müslümanlar için çok önemli bir fırsattır. Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. Gönülden vererek ihtiyaç sahiplerinin gönüllerine taht kurmalı, muhabbet ve sevincin içinde olmalıyız” dedi.

VEFA BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ

Başkan Revi mesajına şu ifadelerle devam etti: “Selamlaşarak, musafaha ederek, kucaklaşarak, kurbanlarımızı paylaşarak, ikramda bulunarak bayram sevincini çoğaltmalıyız. Aile büyüklerimizin hayır dualarını alırken, gözlerimizin nuru, evrelerimizin neşesi olan çocuklarımızı sevindirirken, öksüzleri, yetimleri, garipleri de asla unutmayalım. Evinde ve yatağında ziyaretçi bekleyen insanlarımızı hatırlamalı; kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapılarını çalmalı, yüzlerinin gülmesine ve ümitlerinin yeşermesine vesile olmalıyız.Her biri birer kahramanlık ve fedakârlık abidesi olan şehitlerimize, gazilerimize vefa borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Aziz şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.”

O RUH VE O ŞUURLA HAREKET EDİYORUZ

Başkan Revi, “Terör örgütleri PKK, DAEŞ, FETÖ ve uzantılarının gayesi aynı kıbleye yönelen ve ortak bir geçmişe sahip olan kardeşleri yani bizleri birbirine düşürmektir. Aziz milletimiz ve hemşerilerimiz yaşananların farkında ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ortaya çıkan o ruh ve o şuurla hareket etmektedir. Bu duygularla, kurbanlarımızın Allah katında makbul olmasını diliyor, huzur ve saadet dolu bir bayram geçirmenizi Rabbimden temenni ediyorum. Vatandaşlarımızla birlikte yurtdışında yaşayan kardeşlerimizin, soydaşlarımızın ve tüm İslam âleminin Kurban bayramını kutluyorum” dedi. Revi, partisinin bayramlaşma töreninin bayramın üçüncü günü saat 13:00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde olacağını ifade ederken tüm vatandaşları da davet etti.