AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki Bakanları, Trabzon Havalimanı’nda karşılayan vatandaşlara teşekkür etti. 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından Trabzon’a ilk defa gelen Cumhurbaşkanını, vatandaşların çok güzel bir şekilde karşıladığını ifade eden Başkan Revi, “15 Temmuz darbe girişimi gecesi ‘Milli İradeye’ sahip çıkan kıymetli hemşehrilerimiz, darbeye dur diyen Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı binlerce kişiyle karşılayarak Trabzon’un farkını bir kez daha göstermiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız’ı Trabzon’a konaklamalı bir şekilde davet ettim, kendisi de buna olumlu baktı ve inşallah en yakın zamanda Trabzon’umuzu ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelecektir” dedi. 


CUMHURBAŞKANIMIZA OLAN GÜVENİ GÖSTERDİ
AK Parti teşkilatlarına ve belediyelere de teşekkür eden Başkan Revi, “Büyükşehir Belediyemizin karşılama alanındaki çalışmalarıyla birlikte 18 ilçeden gelen teşkilat mensuplarımız ve kıymetli vatandaşlarımızın o soğuk havaya rağmen enerjisi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. İl Yönetimime, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, Gençlik ve Kadın Kollarımıza çok teşekkür ediyorum.  Cumhurbaşkanımızı karşılayanlar arasında bulunan kıymetli basın mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Trabzon tüm dinamikleriyle Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini, sadakatini ve güvenini tekraren ilan etmiştir ” diye konuştu. 


MECLİS BAŞKANI VE BAKANLARA DA TEŞEKKÜR 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Trabzon’a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç’a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan’a, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Çiğdem Karaaslan’a da teşekkür eden Başkan Revi, “Cumhurbaşkanımızın geldiği gecenin sabahı şehrimize teşrif eden Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız İsmail Kahraman’a ve Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz’a da Trabzon adına şükranlarımı iletiyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bütün hemşehrilerimize en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum” dedi.