DOĞAL MECLİS ÜYELERİMİZSİNİZ 

Trabzon’un Yomra ilçe Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütlerinin başkanlarıyla ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeği öncesinde davetlilere bir konuşma yapan Başkan Sağıroğlu, “Muhtarlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin başkanları bizim doğal meclis üyelerimizdir. Aksaklıklar ve talepler bizlere gelmeden önce onlara gelir. Bizlerde onlarla yapmış olduğumuz istişareler sonucunda mahallelerimizin en ücra noktasına kadar daha kaliteli ve daha hızlı hizmeti getiriyoruz. Bugüne kadar uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KAZANDIRACAĞIZ 

Yaptıkları çalışmalarla birlikte eksikleri büyük oranda giderdiklerini ifade eden Başkan Sağıroğlu, “ 25 mahallemiz var. Yol ağımız oldukça fazla. Geçtiğimiz yıllarda asfaltlamada, betonlamada ve yeni yol yapımında çok büyük hizmetlere imza attık. Eksikleri büyük oranda giderdik. Yine de eksiklerimiz var. Ramazan sonrasında çalışmalarımıza hız kazandıracağız.  Tüm mahallelerimizde gerekli çalışmalarımız eşit miktarda yapılacak.  Size rağmen değil sizlerle beraber hizmeti milletimizle buluşturacağız. Bizim hep birlikte ortak paydamız Yomra.  Durmak yok Yomra için el ele çalışma devam” diye konuştu. 

MUHTAR GENÇTÜRK: AİLE ORTAMIMIZ VAR
Muhtarlar ve sivil toplum örgütleri adına konuşma yapan Yomra Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Gençtürk ise, Başkan Sağıroğlu’na teşekkür ederek, “ Başkanımızla uyum içerisindeyiz. Makam kapısı ve telefonu 24 saat hem bizlere hem de vatandaşa açık. Birlikte güzel hizmetler yaptık. Aile ortamında çalışıyoruz. Allah razı olsun” dedi.