Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, başkanlık maaşını belediyeye bağışladı. Koronavirüs salgını nedeniyle sahada çalışan belediye personeline de maaş ikramiyesi verileceğini açıklayan Başkan Sarıalioğlu, "Birlik ve beraberliğin önem kazandığı bu günlerde şüphesiz, paylaşarak güç kazanacağız. Bu mücadelede şahsım olarak benim de bir katkım olsun istedim" dedi.

Ülkemizde koronavirüsle mücadelenin başladığı ilk günden buyana ekipleri ile sahada var gücüyle çalışmalarını sürdüren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, aldığı iki kararla örnek olacak bir harekete imza attı. Başkanlık maaşını belediyeye bağışlayarak, mücadelede sahada gece gündüz çalışan ekibine maaş ikramiyesi vereceğini açıkladı. 

DEVLETİMİZ VAR OLSUN

Ülkemizde koronavirüsle mücadelenin başladığı ilk günden buyana ekipleri ile sahada var gücüyle çalışmalarını sürdüren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, aldığı iki kararla örnek olacak bir harekete imza attı. 

Başkan Sarıalioğlu, başkanlık maaşını bağışlayarak koronavirüs salgını nedeniyle sahada çalışan belediye personeline maaş ikramiyesi verme kararı aldı. Sarıalioğlu yaptığı açıklamada, “Bu zor günlerde devletimize destek olmak için dayanışma ve paylaşma projesine, ben de maaşımı bağışlayarak katkı sunuyorum. Birlik ve beraberliğin önem kazandığın bu günlerde şüphesiz, paylaşarak güç kazanacağız. Bu sebeple bu mücadelede şahsım olarak benimde bir katkım olsun istedim. Umuyorum ki birçok insanda benim gibi düşünüyordur. Çok olan paylaşırsa güç kazanılır ve bu güçle her şeyin üstesinden gelmek mümkün olur. Sen ben yok, biz varız. Biz, birlikte Türkiye’yiz. Devletimiz Var Olsun!” dedi.