Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda her yıl geleneksek olarak yapılan bayramlaşma töreni gerçekleştirildi. Törene Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş, Genel Sekreter Ömer Hakan Usta'nın yanı sıra çok sayıda durak başkanı ve şoför esnafı katıldı.

BİRLİĞİMİZİ BOZMAK 
İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ


Programda konuşma yapan Başkan Altuntaş, “Trabzon şoförler esnafı olarak bu bayramda da bir arada olmanın beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir ve beraber hareket edersek daha güçlü olacağız bunun bilincindeyiz. Bizim bu bütünlüğünü bozmak isteyen arkadaşlara fırsat vermeyeceğiz” dedi.

VATANDAŞIMIZIN SORUNLARIYLA 
YAKINDAN İLGİLENİYORUZ


Şoför esnafının sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve vatandaşlar tarafından kendilerine iletilen her sorunun da takipçisi olduklarının da altını çizen Başkan Altuntaş, “Vatandaşlarımız emin olmalıdır ki, Şehir içi ulaşımında yaşanan her sorunun yakından takipçisi oluyoruz ve çözüm konusunda ne gerekiyorsa yapıyoruz. Şoförler odası olarak amacımız, kaliteli ve şehre yakışır bir hizmet sağlamaktır. Şoför esnafı arkadaşlarımız da bu konuda hassas şekilde görevlerini yapmaktadır” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından bayramlaşma gerçekleştirildi.