61SAAT HABER SERVİSİ -  Burada Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları beraberinde ki Akçaabat Kaymakamı Dr. Osman Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile birlikte inceleyen Zorluoğlu, vatandaşlarla sohbet etti. 

Sahilde basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Zorluoğlu, Trabzon’da 2 plajla sınırlı kalınmayacağının altını çizdi. Gülcemal Projesinin 2. etabında yer alacak olan yaklaşık 1 km’lik plajı hatırlatan Zorluoğlu, "Bizim büyükşehir belediyesi olarak sadece 2 plajla sınırlı kalmamız söz konusu olmayacak. 

Şehrimizde daha yakın noktalarda inşallah önümüzdeki dönemlerde halkımızın rahatça ulaşabileceği belki bir kısım insanımız için yürüme mesafesinde olan yeni plajlarla şehrimizi donatmak istiyoruz. 

Deniz şehri olan Trabzon’da insanımızın daha fazla denizle haşır neşir olmasına imkan sağlayacak yeni mekanlar oluşturmak arzu ediyoruz. 

Gülcemal Projemizin 2. etabında neredeyse 1 km uzunluğunda bir plaj projesinde var. Orası da tamamladığımızda Trabzon merkezinde çok daha modern imkanlara sahip yeni bir plajımız olacak. 

Ama onun dışında süreç içinde Akçaabat’ın diğer bölgelerinde gerek Vakfıkebir, Beşikdüzü tarafından gerek şehrimizin doğu bölgelerinde bu tür imkanlarla mekanlarla inşallah halkımızın yaz aylarında serinlemesine imkan sağlayacak” dedi. 

Zorluoğlu, "Bugün de burada vatandaşımızın yoğun şekilde kullandığı bir yer. Vatandaşımızın hizmetine sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki dönemde şehrimize çok daha konforlu, vatandaşın günlük hayatını kolaylaştıracak bir takım projeleri hizmetleri kavuşturacağız” diye konuştu.