TRABZON’DA geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, 3 kişinin saldırısına uğradığını ve bıçaklandığını belirten şahıs, yapılan incelemede yalan konuştuğu ortaya çıktı. Şahsın kendini kazara bıçaklayan kardeşini korumak için yalan konuştuğu öğrenildi.

Trabzon’un Fatih Parkında yaklaşık 10 önce meydana gelen olayda, kendisinde sigara ve para isteyen şahıslarla tartıştığını ve bu tartışmada bıçaklandığını belirten 17 yaşındaki T.K sağ kol altından karaciğerine kadar yaralandığından tedavi altına alındı. Yapılan tedavi sonrasında hastaneden taburcu olan T.K’nın uğradığı saldırının yalan olduğu ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ
Olay sonrasında harekete geçen emniyet güçleri, yaptıkları incelemede olayın anlatıldığı gibi olmadığını olay yerine gösteren güvenlik kameralarından yapılan incelemede tespit etti. Bunun üzerine tedavisi T.K ile tekrar görüşen ekipler saklanan gerçeği ortaya çıkarttı. T.K7nın 14 yaşındaki kardeşi C.K7nın kendisini yanlışlıkla evde bıçakladığını, kardeşine bir şey olmasından korktuğu için yalan konuştuğunu itiraf etti. olayın asıl faili C.K çocuk Şube Ekiplerine teslim edilirken olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.