Bahçecik Mahallesinde ikamet eden yaşlı kadını ziyaret eden Bayan Kızılcık, yaşlı kadının yaşadığı evin yaşam koşullarına uymadığını, burada yaşamanın zor olacağını söyledi.

Yaşlı kadın devletin düşük gelirli yurttaşlara tanıdığı imkanlar dahilinde kendisine Akçaabat TOKİ evlerinden daire çıktığını ancak üç ay sonra evin teslim edileceğini söylemesi üzerine,  Bayan Kızılcık,  kiralık bir ev bulunarak üç ayda olsa kadının o eve alınması sözünü verdi. Ayrıca bir miktar kumanya yardımında bulundu. Yaşlı kadına, kendisinden başka bir isteğinin olup olmadığını soran Bayan Kızılcık “Ne isteğim olsun sizler yanımdasınız ya, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin” cevabını aldı.

Trabzon’da yardıma muhtaç aileleri fırsat buldukça ziyaret eden Bayan Kızılcık, “Trabzon’a geldiğim günden beri aile ziyaretleri gerçekleştiriyorum. Hemşerilerimizin evlerine giderek, onların çaylarını içiyorum, dertlerine ortak oluyorum. Vatandaşlarımızın yanında olmak ve onların üzüntü ve sevinçlerini paylaşmak bana huzur veriyor. Kendilerinin de bu ziyaretten memnun olmaları beni mutlu ediyor” şeklinde konuştu.