Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Karadeniz Bölge Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Özer için, vatan ve bayrak aşkı her şeyden öne geliyor. 2016 yılındaki hendek terör olaylarından itibaren Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin her noktasını bayraklarla donatan hatta bayrak uğruna kurşunların hedefi olan Özer, doğuyu bayrakla süslemekten vazgeçmiyor.

Özer, önceki gün Tunceli’nin Pülümür ilçesine astığı dev bayrağın düştüğünün haberini aldı. Sabah saatlerinde hiç üşenmeden yol arkadaşı Taylan Çebi ile birlikte Pülümer’e gitti, bayrağı dereden çıkarıp tekrar yola astı. Özer, ardından Pülümür Mutu Dağındaki kahraman askerleri ziyaret ederek, onlara hamsi götürdü ve birlikte hamsi ızgara yaptılar.

Özer, vatan ve bayrak aşkının önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğini ifade ederek, “Şehitlerimizin kanı olan bayrağımız asla yere düşmeyecek. Biz ölmedikçe buna müsaade etmeyiz. Bayrağımızın yeri her zaman göklerdir ve ilelebet orada dalgalanacaktır. Mübarek bayrağımızı yere düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.