Bakan Erdoğan Bayraktar, Trabzon’u kalkınmış ve gelişmiş marka şehir yapma adına Ak Parti hükümetinin yoğun gayret sarf ettiğini belirtti.

Trabzon’a saymakta bitirmekte zorlanacakları kadar hizmet ve eser kazandırdıklarını ifade eden Bakan Bayraktar, “Eskiden hatırlayınız Trabzon’da sadece üç hastane vardı. Şu an Trabzon’umuz hem tesis hem personel sayısı açısından hem de sunulan hizmetin kalitesi açısından çok iyi bir noktada duruyor. 2003 yılı öncesinden devraldığımız yapıları tamamladık. 200 yataklı Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi Yeni Blokundan, 50 yataklı Köprübaşı Vali Recep Yazıcıoğlu İlçe Hastanesi’ne kadar olan yatırımlarımız, bunlara örnektir. Yine iktidarımız döneminde; 400 yataklı Bölge Hastanesi’nden 200 yataklı Akçaabat Devlet Hastanesi’ne kadar birçok yatırım projelendirip tamamlandı” diye konuştu.

Bakan Bayraktar açıklamasını şöyle sürdürdü:
 

Biz eskiden ambulans sesini sadece filmlerde duyardık şimdi şükrolsun Trabzon’umuzda ambulans hizmetlerimiz de çok etkili ve hızlı biçimde veriliyor.  Hava yoluyla bile hasta veya yaralı vatandaşlarımıza taşıma hizmeti verebiliyoruz. Trabzon’da 112 Ambulans Helikopter pisti var.

HEDEFİMİZ, TRABZON’U GELİŞTİRMEK VE KALKINDIRMAK, MARKA ŞEHİR HALİNE GETİRMEKTİR

Hedefimiz, tüm Trabzon’u geliştirmek ve kalkındırmak, Trabzon’u marka şehir haline getirmektir. Trabzon’u hak ettiği yüksek hayat  standartlarına ulaştırmak ve şehir merkezinden köylerimize kadar her yerini hizmet ve eserlerimizle donatmaktır. Dönüşüm Seferberliğimiz hedeflerine ulaştığında; Türkiye’yi Yaşanabilir Çevresiyle Marka Şehirlere sahip Lider Bir Ülke ve Trabzon’umuzu Yaşanabilir Çevresiyle Marka bir Şehir olarak göreceğiz”