İlçeleri ziyaret etmeye devam eden Trabzon Belediye Başkanı Orhan Gümrükçüoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'yi de ziyaret etti. 

Gümrükçüoğlu, Araklı Belediye Başkanı Çebi ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş'a ilçeye verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, "Trabzon Belediyesi olarakAraklı'nın en ücra köşesine kadar belde belediyelerimiz ve ilçe belediye başkanımızın hizmetindeyiz" dedi. 

Trabzon'un büyükşehir belediyesi olmasının ardından belde belediyelerinin durumuyla ilgili bir soru üzerine Gümrükçüoğlu, "Hiçbir belde belediyemiz mağduriyet yaşamayacaktır. Onların binaları, araç ve ekipmanları hemen hemen aynı yerlerde kalacak, elemanları büyükşehir belediyesinin elemanları olarak aynı hizmetlerine devam edeceklerdir. Bizim nazarımızda belediye başkanı sıfatının aynı etkinliği ile geçerlilikleri sürecektir" diye konuştu. 

Araklı'nın Trabzon'un ilçeleri içerisinde coğrafya olarak gelişmeye en müsait ortamı oluşturduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, "Belediye Başkanı Recep Çebi, sanayi çarşısı için 60 dönümlük alanın tamamlanmasını sağlamış durumda, bunun dışında Araklı'mızın yüksekokul ve hastanelerinin geliştirmelerine dair gayretlerini görüyor ve her zaman destekliyoruz. Araklı parlayan bir yıldız olacaktır" dedi. 

Recep Çebi ile Gümrükçüoğlu'na teşekkür ederek, "Başımız sıkışınca her türlü desteği kendilerinden almışızdır. Buradan bir müjdeli haberi de sizlerin aracılığıyla halkıma duyurmak isterim. İstanbul'daki işadamlarımızı ziyaretimizde, Özyurt A.Ş tarafından sahil kesiminde Milli Eğitim Müdürlüğüne ait 16 dönümlük araziye bir ilköğretim okulu yapımı sözünü aldık" diye konuştu.