Gündem maddelerinin okunmasının ardından yapılan divan heyeti seçimlerinde Divan Başkanlığına Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Ayhan Pala seçildi. Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeliklerinin seçimine geçildi. Yapılan oylama sonucunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi TRABİTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Gül, oy birliği ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı seçildi.
Yönetim Kurulu ise Ayhan Pala, Birdal Öztürk, Fatih Bektaş, Ali Tekataş, Emre Gülsever, Samet Ali Yıldız, Süleyman Aydın, Köksal Saral, Şerif Özgür, Serkan Şeker, Murat Öztürk, Ömer Hayali, Harun Sağlam ve Mehmet Çelebi’den oluştu. Denetleme Kuruluna Başkan Mustafa Kurtuluş, Fahri Kaplan ve Engin Yazıcı seçildi.

ZORLUOĞLU BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ
Divan Kurulu Başkanı Ayhan Pala yaptığı açılış konuşmasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’nun kıymetli teyzesi rahmeti Rahman’a kavuştu. Başkanımıza ve kederli ailesine genel kurulumuz adına sabırlar diliyorum. Başkanımız bugün yapılan genel kurulumuza başarı dileklerini iletmiştir. Kendisine genel kurulumuz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

HİZMET ETMEK GÖREVİMİZDİR
Büyükşehir Belediyespor’un yeni Başkanı Adnan Gül ise yaptığı açıklamada “Trabzon spor camiasına hizmet etmek görevimizdir. Yarışmaya dayalı değil, spor yapma alışkanlığını oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız. Belediyespor Kulübü olarak tabana yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Milli, manevi değerlere bağlı bireyler yetiştireceğiz. Diğer tüm spor kulüpleri ve sivil toplum örgütleri ile iş birliği içerisinde olacağız. Belediyespor olarak, sporda sosyal sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Gençlik Spor İl Müdürlüğü, üniversiteler ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği çerçevesinde spora ve gençliğe hizmet edeceğiz. En büyük şansımız Trabzon’u seven, spora destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’dur. Onun bize vereceği destekler sayesinde güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Genel kurulumuzun Türk sporuna ve Trabzon spor camiasına hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Gül ayrıca Belediyespor’a verdikleri hizmetlerden dolayı önceki yönetime teşekkür etti.