Cumhur İttifakının Beşikdüzü Belediye Başkan adayı Harun Demirci, Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erdal Açıl, Cumhur İttifakının Belediye Meclis Üyesi Adayları, Kadın Kolları Başkan Canan Elbir Kurucu, Gençlik Kolları  Başkanı Ömer Faruk Aydın ve partililerle birlikte, ilçeye bağlı Hünerli Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Hünerli Mahalle kahvehanesinde gerçekleştirilen toplantıda Muhtar Sait Çağlar, mahallenin sorunları hakkında bilgi verdikten sonra Cumhur İttifakının Belediye Başkan Adayı Harun Demirci mahalle sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada;

“Geçen beş içerisinde AK Parti ve onun belediye başkanı Sayın Orhan Bıçakçıoğlu ile birlikte ilçemizde çok güzel hizmetlere imza attık. Biz sazın aynı teline vurarak çok ahenkli bir çalışma örneği gösterdik. İlçemizde, illerin bile yamadığı yatırımları kazandırdık. Bunların içerisinde tamamlananlar var, devam edenler de var.  En büyük yatırımlarımızdan bir tanesi İlçemizi teleferikle buluşturduk. 100 milyon TL’lik bir yatırım. Anbarlı Mahallesi’nde açılan cezaevi ekonomik olarak ilçemize çok büyük katkısı olacaktır. Şuanda 400’e yakın çalışanı var. Sarp’tan Ankara’ya kadar hiçbir yerde olmayan 500 araçlık otoparkı ile son derece modern bir pazaryerini yakında halkımızın hizmetin sunacağız. 500 kişilik öğrenci yurdumuz bitti. İkinci bir 500 kişilik yurt içinde arsamız hazır. Yine sahil projemiz başladı devam ediyor.

300-400 dönümlük bir arazi kazanılacak. Beşikdüzü ilçemizde böyle devasa çalışmalar var. Mahallelerimize de güzel çalışmalar yaptık.  İnşallah önümüzdeki dönemde de 34 mahallemizin kalan eksiklerimizi tamamlamak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Tabi bu çalışmaları yaparken en büyük dayanak iktidar gücüdür.  Biz Cumhur İttifakının adayı olarak yola çıktık. 31 Mart’ta sizlerin vereceği destekle daha üst noktalara taşıma gayreti içerisinde olacağız. Cumhur İttifakı kazanırsa Beşikdüzü kazanır. Cumhur İttifakı kazanırsa Hünerli kazanır. Cumhur İttifakı kazanırsa 34 mahallemiz kazanır. Onun için destelerinizi istiyoruz” diye konuştu.