Beşikdüzü'nde 18-20 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Beşikdüzü Mayıs Yedisi Şenliği ile ilgili toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık toplantı salonundaki toplantıya, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Garnizon Komutanı Ali Özsağlam, Emniyet Müdürü Taner Ulutaş, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Kaymakam Aktaş, toplantıda yaptığı konuşmada, şenliğin eksiksiz gerçekleşmesi için her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını belirterek,

"Vatandaş talep etmediği müddetçi bizim gayretlerimiz hiçbir işe yaramaz. 11'incisi yapılacak bu şenlikte belediyemize başarılar diliyorum. Kamu kurum ve kuruluşları olarak bu şenliğin içinde yer alacağız" dedi.

Belediye Başkanı Uzun ise ilçede 11 yıldır yapılan bu festivalin hepsinin birbirinden güzel olduğunu ifade ederek, "İlçemizin tanıtımına büyük katkısı oldu. Herkes bu festivalin yapılması için katkı veriyor. Karadeniz'de festival bizimle başlıyor. Bu şenlik bizim olmaktan çıkıyor, bölgesel hale geliyor" diye konuştu.

Toplantıda, şenliğin daha tanınır hale gelmesi ve esnafa para kazandırması için bir ürün adı altında yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.