Beşikdüzü Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkanı Ramis Uzun ile Beşikdüzü OSB Müdürü Zekeriya Kalyoncu’nun da katıldığı ziyaretlerde, çeşitli sektörlerde üretim yapan firmaların tesisleri gezildi. Firma sahiplerinden üretim faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ustaoğlu’na ayrıca Beşikdüzü OSB’nin yeni yönetim binasının yapımı ve yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi.

VALİ USTAOĞLU: “ÜRETİM VE İSTİHDAMA KATKIDA BULUNAN TÜM FİRMALARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yurt içi ve yurt dışına yönelik üretim faaliyetlerinin kesintisiz devam etmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Beşikdüzü OSB’de faaliyet gösteren firmalar nezdinde ilimizin üretim ve istihdamına katkıda bulunan tüm firmalara teşekkür ediyorum” dedi.

HACISALİHOĞLU: İŞ DÜNYASINA SAĞLANAN DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Covid 19 salgınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde hükümetin istihdamı, ticareti ve sanayiyi destekleyen adımları ile her kesime dokunan müjdelerinin, iş dünyasının moralini ve şevkini artırdığını söyledi.

İş dünyası için en büyük teşvikin devletini yanında görmek olduğunu belirten Başkan Hacısalihoğlu, “Gündeme getirdiğimiz her konuda, geçmişte olduğu gibi çözüm sağlandığını görmekteyiz. Firmalarımızın üzerindeki yüklerin azaltılmasını sağlayan Ekonomik İstikran Kalkanı programı ile yapılan yardımların 240 milyar liraya ulaşmasını büyük bir memnunluk ve takdirle karşılamaktayız. Hazine ve Maliye Bakanımız Berak Albayrak’ın iş dünyası olarak yaşadığımız sorunlara sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. El birliğiyle Türkiye'yi yeniden tempolu büyüme sürecine kavuşturacağız” dedi.