Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon'un Beşikdüzüilçesinde incelemelerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, ilçeye gelişinde Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı İlyas Al, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Parti binasında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Yardımcısı Balta, Ak PartiBeşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci'den ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Demirci, önceliklerin başında stat konusunun geldiğini belirterek, "Köy yollarımızın da asfalt konusunda sıkıntılarımız var. İlçemiz sahiline iki tane üst geçit ve Halk Bankası Şubesi'nin ilçemizde açılmasını istiyoruz." dedi.

Beşikdüzü ve diğer ilçelerin sorunları için gece gündüz koşturdukların ifade eden Balta, "Beşikdüzü ilçemizin sorunları bizim sorunlarımızdır. Cezaevinin Beşikdüzü'ne kazandırılması noktasında nasıl çalıştığımızı herkes çok iyi biliyor. Bakanımız Erdoğan Bayraktar Trabzon'un her yerinde olduğu gibi Büyükliman bölgesinin sorunları ile yakından ilgilenip büyük projelerin hayata geçirilmesi için çalışıyor. Bunlardan bir tanesi de Beşikdüzü'ne yapılacak olan cezaevi ve Tonya ilçemizde yapılacak çimento fabrikasıdır. Bizler bakanımızın talimatları doğrultusunda projelerin kazandırılması noktasında katkı sağlıyoruz. Amacımız köy, belde, ilçe ayrımı yapmadan en iyi şekilde hizmet etmek." dedi.

Şuana kadar belediyeler arasında hiçbir ayırım yapmadıklarını vurgulayan Balta, "Bölgemizdeki tüm belediyelere yardım yaptık. Bizim amacımız hizmet. Bu hizmetleri de yapabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik beraberliğimizi artırırsak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Ankara'da bir hemşehriniz olarak her zaman emrinizdeyim." şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, daha sonra Akkese köyüne giderek stadyum yapılması planlanan arazide incelemelerde bulundu. Balta, arsayı her yönüyle çok olumlu bulduğunu söyledi.