Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, önümüzde ki yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı... Daha önce Beşikdüzü’nde tek dönem için aday oldum ve bir daha aday olmayacağım diyen Şerif lakabıyla tanınan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu Beşikdüzüspor gecesinde, kararını değiştirdiğini ve yeniden aday olacağını açıkladı.  

Ali Şükrü Bey Kültür Merkezi Aşiyan Düğün Salonu'nda düzenlenen gecede konuşan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu: " Biz arkadaşlarımla beraber göreve geldiğimizden bu yana yaklaşık 33 ay oldu. Gelirken hırsım vardı, heyecanım vardı, şevkim vardı, şunu şunu yaparız diye bir takım  17 sene geriden uhdelerim vardı. Ama bugün geldiğim noktada, 30 Mart öncesinde o bendeki şevk, heyecan, azim ve arzu kat be kat arttı. Yani azalmamış artmış. Birileri, ben gün saydıkça diyorlar ki, "Orhan Bıçakçıoğlu galiba bir dönem yapıp gidecek. Karar ettim. En az üç dönem daha belediye başkanıyım. Bu vatandaş beni seçerse bu Beşikdüzü’ne hayatımı vakfedeceğim.

Allah bana ömür verirse ölene kadar  belediye başkanı olmak için mücadele edeceğim. Çünkü bu Beşikdüzü'nün yapılması gereken o kadar çok şeyi var ki, kimileri hayal dahi edemeyecek. Önümüzdeki hafta Fransa'nın Lyon kentine gideceğim. Bir sonra ki ay İngiltere'ye gidiyorum. Bu Beşikdüzü'ne kazandıracağım projeler var. Yapmak istediklerim var. Gelecek nesilleri kurtarmamız lazım. Çocuklarımızı, torunlarımızı yaşatmamız lazım. Beşikdüzü'nü yaşat ki Beşikdüzü'nde birileri yaşasın. Ben bu Beşikdüzü'nü çok seviyorum” dedi.