Bordo - Mavililerin bugün Süper Kupa Finalinde karılaşacağı Başakşehir maçı öncesinde, Trabzonspor’a destek için marş besteleyen Bilal Göregen’in bu hareketi büyük destek gördü. 
Anında şarkı yazmasıyla bilinen Bilal Göregen ve özellikle Youtube’nin resmi hesabının videosunu yayınlamasıyla dünya çapında da tanınan bir isim oldu. 
Bordo - Mavililere destek için marş edasında şarkı yazan Bilal Görgen’e, bordo - mavili taraftarlarda büyük ilgi gösterdi. 

Aslen Bitlisli olan Göregen, 1988 yılında Hatay Dörtyol'da görme engelli olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Dörtyol'da tamamlayan Göregen, İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı ancak müzik çalışmalarına odaklanmak için üniversite öğretimine bir süre ara verdi.
Kendine has darbuka çalma stiliyle 10 yıl önce katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programıyla adını duyuran Göregen, daha sonra çeşitli televizyon programlarında, etkinliklerde veya İstanbul'un meşhur meydanlarından birinde darbuka çalarken insanların karşısına çıktı.
Kendisine bir YouTube kanalı da açan Göregen, darbukasıyla yorumladığı şarkıları düzenli olarak paylaşarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı.