Dario Fo'nun yazdığı, Füsun Demirel'in Türkçeye çevirdiği Oyununun yönetmenliğini Mehmet Atay üstleniyor. Eserin dekoru Sinan Yardımedici, kostümleri Gülümser Erigür, ışık tasarımı Nihat Bahar, müzikleri ise Musa Göçmen tarafından hazırlandı.

Ersan Utku Ölmez, Ceyhun Gen, Fatih Topçuoğlu, Yavuz Topçuoğlu, Kadri Özcan, Uğur Keleş, Nazlı Ceren Agron ve Mehmet Fukul'un rol aldığı Oyun, bugün ve yarın saat 20.00'da, 17 Mart Cumartesi saat 15.00 ve 20.00'da Atapark Haluk Ongan Sahnesinde tiyatroseverlerle buluşacak.

Trabzon Devlet Tiyatrosu, ayrıca "Islık Sever Max" adlı çocuk Oyununu da sahneliyor.

Carsten Krüger ve Volker Ludwig'in yazdığı, Meriç Gök'ün Türkçeye çevirdiği ve Birkan Görgün'ün yönettiği "Islık Sever Max" adlı Oyunda Emre Ön, Sinem Bilgin, Dalya Filmci, Birkan Görgün ve Yavuz Topçuoğlu rol alıyor.

Dekor ve kostümleri Aytuğ Dereli, ışık tasarımı Muharrem Boran, müzikleri Emin Serdar Kurutçu'ya ait Oyun, 18 Mart Pazar günü saat 13.30'da ve 21 Mart Çarşamba günü ise saat 13.00'da Atapark Haluk Ongan Sahnesinde tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak.

Oyunda, her gün aynı işleri büyük bir can sıkıntısı içerisinde yapan beş arkadaşın her zamanki gibi aynı yerde, aynı bankta oturmaları ve o sırada oradan geçmekte olan bir Oyuncunun kendilerine bir teklif sunmasıyla gelişen olaylar konu ediliyor.