Fotoğraf sergisi açılışına AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve fotoğraf severler katıldı. Serginin açılışında konuşan Sürmene Belediye Başkanı Üstün, "İlçemizin evladı olan genç kardeşimiz fotoğrafçı Onur Emre Sarısoy'a bu güzel eserleri ve bu eserleri sergilediği için teşekkür ediyoruz.

Görsel bir hafızanın yanı sıra Sürmene'mizin tanıtımı için güzel bir organizasyon oldu. Katılım gösterenlere ve serginin oluşmasında destek olanlara da ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. Serginin pazar akşamı saat 22:00'a kadar devam edeceğini ifade eden Sarısoy, "Fotoğraf sanatıyla ata toprağım olan Sürmene'ye katkıda bulunmak hayalimdi ve hayalimi gerçekleştirdim. Geçtiğimiz yıl Trabzon Ortahisar odaklı bir sergi açmıştım bu yıl Sürmene oldu ve önümüzdeki yıl da Arsin'le alakalı sergi açmayı düşünüyorum.

Sergime katılan ve katılamayıp tebrik yollayanlara teşekkür ediyorum. Fotoğraf çekmek kadar fotoğraf sergisi açmak da zor oluyor çünkü işin maddi boyutu var. Bu noktada destek olan sponsorlarımız Sürmene Belediyesi, Sürbısa, Kahvaltı Dünyası, Azizoğlu Şirketler Grubu, Yılmaz Pide, Şölen Çay, Boğalı Ticaret, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti ve 61saat.com haber sitesine de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.