Trabzonspor, Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni yenerek üst tura çıkmasının ardından, Süper Lig'de de üst üste galibiyetlerle formunu sürdürüyor. Hatayspor ve Pendikspor galibiyetlerinin ardından, Bordo-Mavililer dün gece Papara Park'ta Adana Demirspor'u da 1-0 mağlup etti. Özellikle ilk yarıda sergiledikleri üstün futbol ile dikkat çeken Trabzonspor, Trezeguet'nin golüyle öne geçti. Fırtına, maç boyunca birçok gol fırsatından yararlanamasa da, skoru korumayı başardı.

Trabzonspor bir teklif daha yaptı! Trabzonspor bir teklif daha yaptı!

İkinci yarıya da hızlı başlayan Trabzonspor'da, Visca'nın asistiyle Bardhi'nin attığı gol, ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maçın son yarım saatinde Adana Demirspor, beraberlik golü için baskı kursa da, Trabzonspor defansı sağlam duruşunu korudu ve maçı 1-0 kazandı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, bu galibiyetle takımının hedeflerine doğru ilerlediğini vurguladı. Avcı'nın ekibi şimdi, gözünü çarşamba günü Papara Park'ta oynanacak Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine çevirdi. Kupayı büyük bir hedef olarak belirleyen Karadeniz ekibi, Başakşehir'i ağırlayacak.