Trabzon merkez Köylere hizmet götürme birliği son toplantısını Vali yardımcısı ve Birlik başkanı Halil İbrahim Ertekin başkanlığında Birlik toplantı salonunda yaptı. Toplantıya Birlik encümenleri İl genel meclis üyesi Meclis Başkanı Haydar Revi Meclis üyesi Selahattin çavdar Köy Muhtarları Turgut Alemdar, Abdulkadir Velioğlu Birlik müdürü Cesarettin Kılıç Birlik muhasibi Zeki yamiç ve Birlik Şantiye şefi Tahsin karpuz katıldı.

6360 sayılı 13 ilde Büyükşehir Belediyesi ve 26 ilçe kurulması ile bazı kanun ve hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılmasına dair kanun gereğince il Özel İdaresi ve Köylere Hizmet götürme Birliklerinin 30 Mart 2014 itibari ile Kapanacağını Belirten Vali Yardımcısı ve Birlik Başkanı Halil İbrahim Ertekin “Trabzon merkez köylere hizmet götürme birliği encümeni arkadaşlarımızla çok güzel hizmetlere imza attık. Gerek meclis üyesi gerekse muhtarlarımızla çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Köylerimizin sorunlarını birlikte çözdük. Ayrım yapmadan her köyümüze hizmet ettik. Bu özverili çalışmalarından dolayı birlik üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”dedi.
Vali yardımcısı ve Birlik başkanı Halil İbrahim Ertekin Birlik üyelerine Başarılı çalışmalarından dolayı birer teşekkür plaketi verdi..