61SAAT HABER SERİVİS Sinan Kalaycı

Bitlis'teki valiliği döneminde şehirde aynı zamanda belediye başkanlığı da yapan İsmail Ustaoğlu'nun faaliyetleri, halkla ve basınla olan ilişkilerini; ilin STK temsilcileri ve basın mensupları anlattılar. 

TATVAN TİCARET ODASI BAŞKANI BİLAL ADABAĞ

Dürüst, çalışkan gayretli bir abimizdir. Trabzon için de ortak sosyal projeler, ticari projeler adına çok yatkın birisim. İnşallah Trabzon’un kalkınmasında faydalı işler yapacaktır. Görev süresi döneminde Bitlis’te çok sayıda değişiklik oldu. Organize sanatyi altyapısıyla ilgili, yatırımcı işletmelerinin ve teşebbüslerinin önünü açan, bürükratik engelleri kaldıran ve teşvik yapan bir idareciydi. Dönüşüm projeleri, kentsel dönüşüm çalışmaları anlamında önemli işler yaptı. Bize hem Belediye Başkanlığı hem Valilik yaptı, kendisinden memnunduk…

BİTLİS GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI ÖZCAN CİRİŞ

Ilımlı, vatandaşla iç içe hizmeti seven çalışkan bir valiydi. Onun adına sevindik ama kendi adımıza üzüldük. Projelere açık, diyaloğu sıkı, her görüşle gayet iyiydi ve gittiği her yere basını da götüren; aradığınızda zaman mefhumu gözetmeksiniz cevap veren veremeyeceği konularda diyalogla çözen bir bürokrattı.

BİLGİ KİRLİLİĞİNE İZİN VERMEDİ

Türkiye’nin en fazla vali haberi yapan yeri Bitlis oldu. Yaptığımız haberlerin hepsi gündeme de geldi. Terör haberleri gündem olduğunda, ince hassasiyetlerle doğrudan kendisi açıklama yaparak bilgi kirliliğinin önüne geçti.

BİTLİS HABER 13 GENEL YAYIN YÖNETMENİ FİLİT GÜLELÇİN

Adeta bizden biri gibiydi, her yerde, her makamda hizmette bulunuyordu. Halktan biriydi, diğer ilçelere ziyaretten taziyelere kadar hep bizimle iç içeydi. Davet edildiği yere muhakkak katılım sağlardı. Basın mensupları ve bölgenin habercileri ile her zaman iyi iletişim halindeydi.

Trabzon'un yeni valisi İsmail Ustaoğlu ilk açıklamalarını 61saat'e yaptı