Bu yıl bir ilki gerçekleştiren akademi yetkilileri, Yeşiltepe İlkokulu öğrencilerini de bünyesine kattı.
Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde yapılan muhteşem gösteriye çok sayıda davetli katıldı. Sunuculuklarını Su Bige Korucu ve Nusret Dişçi’nin yaptığı gecenin birinci bölümünde Yeşiltepe İlkokulu öğrencilerinin horon, dans, Bachata grupları, Kız Halkoyunları, minikler Ladies grubu ve Adıyaman yöresi oyunlarının yanı sıra, Black Sea minikler kız dans gösterileri sahnelendi. Bu bölümün sonuna Black Sea eğitmenlerinin Salsa show gösterisi damga vurdu.

İkinci bölüm ise Grup Bachata gösterisi ile başladı. Bu bölümü, eğitmenlerin Ladies showu ve sırasıyla konuk dansçılar Nusret -Su Bige Salsa Show, Samet -Dilara Salsa show, Umut-Gamze dans gösterisi, Onur -Samet Man Show, Mısra-Ata-Melike Bachata gösterisi, Grup Rueda dans gösterisi ve Türkiye Dans Şampiyonları Yiğit İşiyel-Hazal Akyüz Oku Dans gösterileri takip etti.

Miniklerin performansları ayakta alkışlanırken, profesyonel dansçılar ise yürek hoplattı. Programın sonunda konuk dansçılara Akademinin Başkanı Şenol Çakır ve Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Nilgün Çakır tarafından birer plaket takdim edildi.