Lüks evlerden oluşan denize sıfır yapıların imara ve yapı ruhsatına aykırı asansör bölümlerinin yıkım işlemi tamamlanırken, aynı projenin rezidans kısmındaki blokların yıkım çalışmalarına da bugün başlandı. Yıkımın, molozların taşınıp alanın temizlenmesiyle bir haftayı bulacağı belirtilirken, imar barışına aykırı yapı sayısında ilk sırada bulunan Muğla genelinde ise 1351 binanın yıkılacağı öğrenildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da Bodrum’da yıkımları yerinde izledi. Bu konuda hiç taviz vermeyeceklerini belirten Kurum’un bu konudaki kararlılığı sosyal medyada büyük destek gördü…

Bodrum’daki yıkımlar trend oldu, bakana teşekkür edildi.

KURUM’U UZUNGÖL’E BEKLİYORUZ

Bakan Kurum, bir ay önce de Trabzon Uzungöl’e gelmiş, kaçak ve imara aykırı yapıların yıkılacağını belirtmişti. Şimdi Bodrum yıkımlarından sonra Trabzon halkı bakanı Uzungöl’e bekliyor.

Tıpkı, Bodrum’daki gibi Uzungöl’de de yıkımların olmasını dört gözle bekleyen Trabzonlular, Bakan Kurum Uzungöle de mutlaka gelmeli, Bodrum’daki gibi tavizsiz şekilde tespiti yapılan binaların yıkılması için kararlılığını göstermeli dediler.