Gürbulak sınır kapısından dönüşte Zigana dağında kar ve tipiye yakalanan Hanımeli ailesinden, Hakan Hanımeli aracın lastiklerine zincir sararken eşi Sevda Hanımoğlu'da ileri ve geri manevra yaparak eşine yardımcı oldu.

Araçta beraberinde götürdükleri oğulları 5 yaşındaki Gökhan Bora ile birlikte uzun ve zorlu yolculuğa çıkan Hanımoğlu ailesi, yaz aylarında piknik yaparak geçtikleri Zigana dağının kış aylarında çile dolu olduğunu söyledi.
Eşinin kendisine tır sürmeyi öğrettiğini kaydeden 2 çocuk annesi Sevda Hanımoğlu, ülke içindeki tüm seyahatlerde eşine eşlik ettiğini, çocukları da sırayla yanlarına aldıklarını söyledi. Eşine muavinlik yaptığını ifade eden Sevda Hanımoğlu, "Hayat müşterek, çeşitli zorlukları birlikte göğüslüyoruz. Herşeyi beraber yapıyoruz. 7 yıldır evliyim, 7 yıldır eşimle birlikte yollardayım. Yolcuktan çok memnunum. Yeter ki onun yanında olayım. Gerisi önemli değil" dedi.

Araç sürücüsü Hakan Hanımoğlu ise bu sefere oğulları ile birlikte çıktıklarını kızlarını evde bıraktıklarını fakat bir dahaki sefere de kızlarını yanlarına alacaklarını söyledi. Tır sürücülüğünün zor olduğunu fakat eşini de yetiştirdiğini ifade eden Hanımoğlu, "Alışıyor. Zor zamanlarımda bana yardımcı oluyor. Uzun yol tecrübesi de var. 7 yıldır evliyiz. Birisi 5, diğeri 4 yaşında iki çocuğumuz var. Bir sefere birini, bir sefere diğerini alıp götürüyoruz. Gezip görsünler güzel ülkemizi. İnşallah okuyup
ülkemize hayırlı evlat olurlar" diye konuştu.