Rize’de faaliyet gösteren 100 Yapım isimli firma tarafından çekilen reklam filmindeki mekanlar ve oyuncular dikkat çekiyor. Bir kadın sağlık merkezi için hazırlanan filimde, günün yoğun iş temposunun ardından yarım saat sağlıkları için kadın sağlık merkezinde spor yapan bayanlar konu ediliyor. Reklam filminde seçilen çeşitli meslek kollarına bağlı çalışan kadınlar ise gerçek yaşantıdan seçildi. Filmde oynayan amatör oyuncular arasında avukat, mühendis, polis, modacı, yerel televizyonlarda görev yapan haber spikeri ve kuaför de var.

Filmdeki oyuncular kadar filmin çekildiği mekanlar da dikkat çekiyor. Filmin amatör oyuncularından olan Rize Barosu’na üye Avukat Hatice Ceren Urgun için Rize Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi’nde çekimler yapıldı. Çekimler için Adalet Bakanlığı’ndan özel izinler alındı.

100 Yapım Sanat Yönetmeni Memiş Ali Yazıcı film ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şuan Rize’de Adalet Bakanlığı’ndan özel izin alarak bir çekim gerçekleştiriyoruz. Anlaşmalı olduğumuz bir firmanın çekimleri için ekibimizle birlikte Ağır Ceza Mahkemesi Salonu’ndayız. Çekim sırasında bize modellik yapacak Ceren hanım gerçek bir avukat. Bayanların günlük faaliyetlerinin dışında kendi sağlıkları için günde yarım saat spor yapabileceğine dikkat çekmek istiyoruz” dedi.

Amatör oyuncu Avukat Hatice Ceren Urgun ise yaptığı açıklamada heyecanlı olduğunu belirterek, “Her gün girdiğim bu salonda ilk kez bu kadar heyecanlıyım. Umarım güzel bir film olur. Kadın girişimcileri desteklemek için bu filmde oynamayı kabul ettim” diye konuştu.