GÜNNAR’DAN GAZİ POLİSE  ZİYARET
AK Parti Trabzon il Başkanı Adnan Günnar, bir süre önce teröristler ile girdiği çatışmada yaralanan Akçaabatlı gazi polis memuru Murat Özen’i evinde ziyaret etti. AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Köksal Boz ve Erol Tosun, Ak Parti Trabzon İl yönetim kurulu üyesi Ekrem Üçüncü, AK Parti Akçaabat ilçe Başkanı Ahmet Ziya Öztürk AK Parti Of İlçe Başkanı Hakan Terzi ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, bölücü örgütün hiçbir zaman emeline ulaşamayacağını söyledi.



VATAN TOPRAĞI KOLAY KAZANILMADI
Günnar  “Bu hainleri kınıyoruz. Bu vatanı ve memleketi bölmeye kimsenin gücü yetmez. Ülkemiz büyüktür. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kim kastederse kastetsin, hiç kimse bundan başarılı olamayacaktır. Biz ilelebet yaşayacağız. Devletimiz gerçekten güçlü, ama bu terör saldırıları biliyorsunuz, nereden ne zaman çıkacağı belli olmuyor. Hain saldırı bunlar. Vatan toprağı kolay kazanılmamış” dedi. Devlet olarak vatan uğruna şehit olanlara Allah’tan rahmet dileyen Günnar “Vatan için canını feda eden vatan evlatlarına minnettarız.  Gazi olanlar ise bize emanettir. Onlara her türlü desteği vermek bizim görevimizdir” şeklinde konuştu.



GAZİ POLİS MEMURU: VATANIMIZ SAĞOLSUN
6 güvenlik görevlisi de şehit olduğu Şırnak Cudi Dağı'nda ki operasyonda yaralanan, Gazi polis memuru Murat Özen’de konuşmasında saldırı sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığını anlatarak “Allahıma şükürler olsun durumum iyi ancak şehit olan arkadaşlarıma çok üzüldüm.  Milletimiz var olsun vatanımız sağolsun” dedi.