61SAAT HABER SERVİSİ

Etkinlik hakkında 61Saat’e konuşan Basın Kitapevi Pazarlama Sorumlusu Fethi Durmuşoğlu; “Kırtasiyecilere toptan satış için 34 firma ile bu etkinliği açtık. Doğu Karadeniz bölgesinde Giresun’dan başlayıp Artvin’e kadar aşağı tarafta Bayburt’a kadar olan bölgelere hizmet veriyoruz. Amacımız bölgedeki kırtasiyeler, Japon pazarları gibi firmalara ürünleri sunmak yeni ürünleri tanıtmak ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla ulaşmasını sağlamaktır” dedi.  

SADECE TOPTAN SATIŞ VAR... 

Düzenlenen etkinlikte perakende satışın olmadığı belirten Durmuşoğlu; “Şuanda perakende satış yapmıyoruz, biz şuan toptan satış yaptığımız için sadece vergi dairesine bağlı olan kişiler buradan mal alıyor. Kırtasiyeler buraya geliyor siparişlerini veriyor biz de bir iki ay içerisinde siparişlerini gönderiyoruz. Buradan daha çok okullarının başlama zamanı için alışveriş yapılıyor. Yani vatandaşımız gelip buradan bir defter bir kalem alamıyor” diye konuştu.

2500 METREKARELİK MAĞAZA!

Basın Kitapevi’nin 1962’den beri hizmet verdiğini belirten Durmuşoğlu “uzun yıllardır bu sektördeyiz, önceden sadece kitap satışımız vardı, şimdi ise kırtasiye ürünleri, hediyelik eşyalar ve oyuncak ürünlerle hizmet vermeye devam ediyoruz. Şimdi ise Basın Kitapevi olarak Kaşüstü’nde 2500 metrekare bir mağaza açıyoruz, bölgede büyük sayılacak bir kırtasiye, oyuncak gibi malzemelerin bulunacağı bir toptancı olacak” açıklamasında bulundu.

17 Şubat’a kadar devam edecek olan etkinliğe bölgedeki kırtasiyeler büyük ilgi gösterdi.