Oyunun prömiyeri önceki akşam Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Prömiyere, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, Kültür ve Turizm il Müdürü Ali Ayvazoğlu, Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız, TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu, sponsorların temsilcileri, basın mensupları ve tiyatro severler katıldı.

Türk Polis teşkilatının zorluğundan bahsedilen ve polis merkezinde 24 saat içerisinde yaşanan hikayelerin komik bir biçimde anlatıldığı iki perdelik oyunu, tiyatronun oyuncularından ve aynı zamanda gazeteci olan Şükrü Üçüncü yazdı, Tamer Küçük yönetti.

Oyunda Üçüncü ve Küçük’ün yanı sıra, H.Sabri Kurtuldu, Mahmut Mutaf, Kübra Genç, Murat Küçük, Asena Öztürk, Rüya Akgül, Aslan Kar, Oğuzhan Yılmaz ve Ramazan Kılıç ta rol alıyor.

Oyunun sonunda yaşanan hoş bir sürpriz geceye renk kattı. Oyunculardan Kübra Genç’in kardeşi Burak Genç’in kız arkadaşı Zehra Durna’ya önünde diz çöküp evlilik teklifi etmesi oyunun bir parçası sanıldı. Sahnede büyük şaşkınlık yaşayan Durna’nın teklife ‘EVET’ demesiyle hem oyuncular hem de salonda bulunanlar mutlu bir ana tanıklık etmiş oldular.

Gecenin sonunda bir konuşma yapan Mizah Sanatı Derneği Başkanı ve aynı zamanda Gugulumdakiler Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç, zor bir sanatı icra ettiklerini belirterek, “Yeni sezona komedi oyunuyla başlıyoruz. Oyun içerisinde oyun şeklinde ve herhangi bir semt karakolu içerisinde gündelik olaylardan derlenmiş yaşananlar anlatılıyor. Amacımız insanları stresli ve yorucu iş ortamından biraz uzaklaştırıp tebessüm ettirebilmektir” dedi.

Daha sonra oyunun sponsorlarına ve destekleyen kuruluşların temsilcilerine, MİZAHDER Başkanı ve Tiyatronun Genel Sanat Yönetmeni Adnan Taç tarafından plaket takdim edildi.