61SAAT HABER SERVİSİ - Beşiktaş, Rizespor ile bugün deplasmanda karşı karşıya geldi. Maçta Beşiktaş 2 - 0 öne geçerken ilk yarının bitimine doğru Rizespor durumu 2 - 1’e getirdi. Ancak maçın 65. dakikasında Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan ve burada gösterdiği performansla Siyah - Beyazlı taraftarların favorisi konumuna yükselen Burak Yılmaz, Beşiktaş’ın 3. golünü attı. 
Burak, golü attıktan sonra ise Rizespor tribünlerine dönerek kucağını gösterdi ve ardından  ‘Daha yüksek’ şeklinde tezahüratta bulundu. Burak, maçın başından itibaren kendisini protesto eden Rizespor taraftarlarına yaptığı bu hareket sonrasında ise sarı kartla cezalandırıldı. 
Burak, 68. dakikada ise Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş tarafından oyundan alındı. 
Burak oyundan alındıktan 1 dakika sonra ise Rizespor durumu 3 - 2’ye getiren golü attı.  Beşiktaş, bu golden sonra bir gol daha bularak durumu 4 - 2'ye getirdi. 78. dakikada Ljajic'in güolüyle Beşiktaş 5. golü buldu. Beşiktaş 81. dakikada Güven'in golüyle 6. gülü buldu. Beşiktaşlı Ljajic resmen maçın yıldızı oldu. Ljajic, maçta 2 gol 3 asiste imza attı. Maçın 90. dakikasında Güven'in uzaktan vuruşunda Beşiktaş 7. golü buldu. Güven'in golünde ağların hasarlı olmasından dolayı ilk etapta topun dışarı çıktığı sanıldı. Ancak VAR incelemesi sonrasında topun ağları delip geçtiği görüldü ve gol olarak verildi...