61 SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası yaklaşık 200 dolmuş ve taksi ile Afrin’de operasyonlara devam eden Mehmetçiklere destek için Trabzon’da konvoy yaptı.

Türk bayrakları ile donattıkları araçlar ile şehrin içerisinde konvoy yapan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası adına oda Başkanı Ömer Hakan Usta konvoyun ardından açıklamalarda bulundu.

Usta konvoya katılan üyelerine teşekkür ederek şunları söyledi:

"Bugün burada devletimizin başlattığı, terör örgütlerine yönelik Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı operasyonuna destek olmak bir araya geldik.Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak dolmuş esnafımızla birlikte; uluslararası güçlerin ülkemiz üzerinde oynadığı oyunlara karşı güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için bir konvoy düzenledik. Teröre karşı Uluslararası bir mücadele veriyoruz. Bugün birlik ve beraberlik olma günüdür. Güvenlik güçlerimizi, her zaman ne şartlarda olursa olsun desteklediğimizi göstermek istedik.

AYAKLARINA TAŞ DEĞDİRMESİN

Afrin operasyonunun 51. günü.  Terörün tamamen temizlenmesi, PKK'nın uzantılarının artık yerinde bitirilmesiyle ilgili operasyonumuz hiçbir kesintiye uğratılmasızın devam etmektedir. Bu iş inşallah ya bitecektir ya da bitecektir! Başka bir alternatifi kalmamıştır. Türkiye bu kamburuyla beraber daha uzun süre gitmek niyetinde değildir. 35 yıldan beri taşınan bu kambur inşallah azalmış olacaktır. Türkiye ilerlerlemesine, büyümesine ve gelişmesine koşar adım inşallah devam edecektir.Cenabı Mevlam bizim için orada çarpışan mehmetçiğimizin ve güvenlik güçlerimizin ayağına taş değdirmesin. Allah onların yar ve yardımcısı olsun."