Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle 4 gün süreyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Bayram süresince herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için titiz bir çalışma gerçekleştiren ekipler, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak adına adeta seferber oldu. 

HER ALANDA YOĞUN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLDÜ 
Büyükşehir Belediyesi; Zabıta ve İtfaiye dairesi başkanlıklarını ilgilendiren hususlar ile su ve kanalizasyon arızalarına yönelik vatandaşlardan gelen her türlü talep ve şikayetlere anında cevap verebilmek amacıyla 24 saat esasına göre çalıştı. Ayrıca Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Meydan’ın çehresini değiştirecek olan Cephe Sağlıklaştırma Projesi ile 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı ile Atatürk Alanı’ndaki yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri ise yoğun şekilde peyzaj çalışması gerçekleştirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri 18 ilçede yıkama ve temizleme çalışması yaparken, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ise yoğun şekilde yürüttüğü sahipsiz canları besleme çalışmaları ile takdir topladı. 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN HİZMET VERDİK 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, “Bu yıl koronavirüs tedbirleri çerçevesinde Ramazan Bayramı’nı evlerimizde geçirmek durumunda kaldık. Büyükşehir Belediyesi olarak 4 gün süren sokağa çıkma kısıtlamasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yanında olduk. Her sokağa çıkma kısıtlamasında olduğu gibi bayramda da diğer faaliyetlerimizi de aksatmamak adına yoğun çalışma gerçekleştirdik. Özellikle çok önem verdiğimiz ve yeni hali ortaya çıktıkça vatandaşlarımız tarafından oldukça beğenilen Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi’ni bir an önce tamamlamak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca Zabıta, İtfaiye, Fen İşleri, Sağlık İşleri, Park Bahçeler ve Çevre Koruma Kontrol dairesi başkanlıklarımız bayram boyunca yoğun çalışma yürüttü. Vatandaşlarımızın çalışmalarımızla ilgili olumlu geri dönüşleri ise adeta tüm yorgunluğumuzu aldı” ifadelerini kullandı.