GÜNNAR:MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ”

Toplantının açılışında bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, ‘Biz Parti Olarak Milletimize Efendi Olmaya değil Hizmetkar olmaya geldik. Bu uğurda Çalışmalarımız gece gündüz aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızı daha güzel bir Trabzon’da yaşatmanın mücadelesini veriyoruz bu mücadelemiz sürecek” dedi.


ÖZAK: “HALKIMIZIN AK PARTİYE DUYDUĞU GÜVEN BİZE GÜÇ VERİYOR”

Daha sonra söz alan Ak Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak ise ‘AK Parti olarak büyük mücadeleler vererek Trabzon’a bir çok hizmet ve yatırım kazandırdık kazandırmaya da devam edeceğiz halkımızın bize vereceği destek ve güç bizim için çok önemli.Ankara’da meclis çalışmaları ve Trabzon’un problemlerini çözme noktasında gece gündüz çalışmalarımız devam ediyor ve devam edecek.Halkımıza layık olmaya onlardan aldığımız gücü yine onlar için kullanmaya söz verdik bunun için çalışıyoruz. Halkımızın AK Partiye duyduğu güven bize büyük güç vermektedir’ diye konuştu.





BIYIKLIOĞLU: “HALKIMIZLA DAİMA İÇİÇEYİZ”

AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu’da son bir yıldaki meclis çalışmaları hakkında teşkilatları bilgilendirdi. Bıyıklıoğlu ayrıca “Partimizin başarılı olmasındaki en büyük neden halkın içinde olduğumuzdur. Halk ile sıcak temas, samimi ortamda sorunları dinlemektir. Hedefimiz, vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu, sorunlarını çözüm adına yapabileceğimizi yapıyoruz”diye konuştu.


GÜMRÜKÇÜOĞLU: “BÜYÜKŞEHİR TRABZON'A ÇOK ŞEY KAZANDIRACAK”

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise, teşkilat mensuplarını 61 proje hakkında bilgilendirirken, büyükşehirin Trabzon’a kazandıracağı yatırımlar hakkında da bilgi verdi. Belde ve ilçe belediyeleri ile köylere imkanları ölçüsünde katkı da bulunmaya gayret gösterdiklerini belirten Gümrükçüoğlu “her mahalleye eşit hizmet prensibiyle yola çıktık. Mahalle muhtarlarımızla birlikte aciliyet sırasına göre yapılacak işleri belirliyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde sorunlara çözüm getirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir belediyesi statüsüne kavuşmamızla hizmetlerimiz daha da artacak Trabzonumuz Büyükşehirler çok şeyler kazanacak” diye konuştu.