Başkan Gümrükçüoğlu dünyada yaşanan haksızlıklara, zulümlere dur diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’dan aldığı güçle yoluna devam edeceğini söyledi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a ayrı bir ilgilisi ve sevgisi olduğunu dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “ Trabzon’un her zaman olduğu gibi Pazar günü de yine Recep Tayyip Erdoğan’ı en iyi şekilde karşılayacağına inanıyorum. Bugün kritik bir süreçteyiz. Hem ülke içerisinde hem de uluslararası alanda ülkemize yönelik haince planlar yapanlar var. Bizde Trabzon olarak mızın moralinin en yüksek seviyeye çıkartacağız. . Bu olağanüstü sorumluluk gerektiren ve bir milletin ve mazlumların yükünü omuzlarında hisseden mıza, dünya liderine sahip çıktığımızı Trabzonlular olarak bir kez daha ortaya koymak, göstermek zorundayız.” dedi.

Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ömrünü bu ülkeye adadığını ifade ederek, “Çok büyük öneme sahip bir tarihi dönemden geçiyoruz. Ömrünü bu ülkeye adayan bir Cumhurbaşkanımız var. Hakikaten vatanımızın, bayrağımızın milletimizin parçalanmaması için hepimizin sorumluluğu var. Gerekenden fazlasını ifa etmezsek, Amerika’nın, İsrail’in karşısında kararlı bir şekilde durmazsak olmaz. Cumhurbaşkanımızın dayandığı destek Allah ve bu millettir. Herkes kartlarını açık oynuyor. Şimdi ABD teröristleri Münbiç’e getirdi. Güçleri orada topluyorlar. Bizde en fazla birlik beraberlik içinde olmamız gereken süreçteyiz. Cumhurbaşkanımız ve ekibi gücünü halkımızdan alıyor. Dış ülkelerde buna bakıyor. Halkın Cumhurbaşkanımıza verdiği destek yabancı ülkeleri rahatsız ediyor ve endişelendiriyor. Cumhurbaşkanımızın bu milletin istiklali, vatanımızın birliği ve beraberliği için ortaya koydu hayatı ve azmi var. Bu Pazar günü Cumhurbaşkanımız Trabzon’da olacak. Onu yine Trabzon her zaman olduğu gibi büyük bir hassasiyetle en iyi şekilde karşılayacaktır. Buradan kendisine verecek olduğumuz güç bundan sonraki süreçte Cumhurbaşkanımıza ekstre katkı verecektir. Buna inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

BÜYÜKŞEHİR VATANDAŞLARI TAŞIYACAK

Buluşmaya katılmak isteyen vatandaşlar için otobüs seferleri koyduklarını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “İlçe merkezlerinden Cumhurbaşkanımızla buluşmak isteyen vatandaşlarımızı salona taşıyacağız. Ayrıca Ortahisar ilçemizde 4 ayrı hattan vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayacağız. Belediye otobüslerimiz Belediye Saat 12.00’dan itibaren 1. Güzergah: Beşirli- Sahil boyu - Pazarkapı – Çömlekçi - Değirmendere - Hayri Gür 2. Güzergah: Karşıyaka - Karadeniz Hastanesi - Tanjant - Atapark - Baro önü - Değirmendere – Hayri Gür 3. Güzergah: Kisarna – Erdoğdu – Atapark - İtfaiye -Pazarkapı - Çömlekçi - Hayri Gür 4. Güzergah Çukurçayır - Boztepe - Yenicuma - Baro Önü -Değirmendere - Hayri Gür güzergahlarında hareket edeceklerdir. Kamuoyuna duyurulur.” diye konuştu.