61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısında CHP grubu adına konuşan CHP’li Cahit Erdem önemli uyarılarda bulundu. 

 Erdem Meydan Parkı Atatürk Alanı’ndaki kırılan lambalar ve taşların onarılmasını istedi. Gümrükçüoğlu bunun hemen yapılacak bir şey olmadığını, bu konuda ihale yapılacağı ifade etti.
 
Erdem ayrıca belediyenin asfalt hedefine ulaşmasının imkansız olduğunu belirterek 'Ulaşsanız bile bu yolları 8 yılda ancak asfalt yapılabilir. Organize sanayiler arıtma olmadığı için atıkları dereye veriyor canlı hayat ve Çevreyi kirlettiler dereye akan pislik denizinde kirletti. Şehitlere saygı duruşu yapıyoruz fakat bayrağı yarıya indirmiyoruz, şehirde havai fişek gösterileri devam ediyor müdehale edilmesi gerekir. Verdiğiniz talimatlarını takibini yetkililer yapmıyor hep talimatlarımız havada kalıyor, netice alınmıyor, kanuni bulvarı veya diğer yollarda durak, merdiven alt geçit yok yarın bunları kırarak yapacağız niçin belediye teknik destek vermiyor.

İtfaiye arkasındaki çöp sahasındaki gaz bacaları kapalı her an gaz patlayabilir. Bu görüntü bize yakışmıyor. Reşadiye kavşağı, Boztepe futbol sahasının satılması, Esentepe çocuk parkının satılması gibi yanlışları yaptırmayız' şeklinde belediye'nin eksiklerini sıraladı.  
Gümrükçüoğlu konuları ilgili birimlre ileterek çözüm üreteceklerini ifade etti.