Çakırbey Düğün ve Toplantı Salonu bugün düzenlenen törenle görkemli bir şekilde açıldı. İşadamı Ali Çakıroğlu’nun sahibi olduğu Trabzon’un Yomra İlçesi Kaşüstü mevkisinde bulunan bin kişilik Çakırbey Düğün ve Toplantı Salonunda kapalı çocuk eğlence parkı, gelin odası, mescit, geniş mutfak, teras, sigara içme alanı, profesyonel ışık ve ses düzeneğinin yanı sıra salon misafirlerine ferah bir ortam sağlarken göz kamaştırıcı dekorasyonu ile dikkat çekti.

Düğün, toplantı, kongre ve konserlere ev sahipliği yapacak olan salonun açılışına Çakıroğlu Derneği Başkanı Ali Çakıroğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, TSSO Meclis Başkanı Mustafa Şadan Eren, AK Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, çok sayıda işadamı ve misafirler katıldı.

SADECE TRABZON’A DEĞİL...

Açılışta konuşan Çakıroğlu Derneği Başkanı İşadamı Ali Çakıroğlu “Bu güzel mühessesinin önce Yomra’mıza, sadece Trabzon’a değil Karadeniz’in her tarafına hitap edebilecek güzellikte bir yer, değerli hemşehrilerimize yakışır bir yer. Bu aileyi sevenler olarak sizler bizi mutlu ettiniz. Bizi yanlız bırakmadınız. Değerli askerlerimize şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize Allah’tan şifa diliyoruz. Türkiye bütün ve beraber olsun diyorum.” ifadelerini kullandı

BÖYLE BİR SALONA İHTİYAÇ VARDI!

Çakıroğlu’nun ardından konuşmasını yapan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu “Biz Yomra ilçesi olarak eğitimde sağlıkta, sporda siyasette turizmde marka bir ilçe olma yolunda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Yomra ilçemizin kalkınmasında iki önemli lokomatif var. Birisi turizm Arap yarım adasından gelen turistlerimiz, diğeride bölgemizde olan öğrencilerimiz. Bununla beraber ilçemiz hızlı bir gelişim göstermektedir. İnşaat sektörümüzdede hareketliyiz fakat böyle bir mekana ihtiyacımız vardı.  Bölgemizde değişik düğün salonlarımız, otellerimizin toplantı odaları fakat hatırı sayılır toplantılarımızda özellikle siyasi partilerimizin toplantılarında böyle tanışacağımız dönüşeceğimiz salonlarımız yoktu. Ali Çakıroğlu kardeşimizi teşekkür ediyoruz.” dedi.

HAYALİN ÜZERİNDE ŞEYLER GERÇEKLEŞTİ...

Açılışta konuşa TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren şunları söyledi: Yomra Kaşüstü Beldesinde böyle bir mekanın açılmasını sağlayan Sayın Ali Çakıroğlu şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Dünya Ticaret Merkezi’nin 15-20 sene önce böyle yerler olacağını söylediğimiz zaman  bize çok büyük hayalleriniz var deniyordu. Ama bugün  görüyoruzki hayallerin üzerinde şeyler gerçekleştirildi. Bunlar çok güzel şeyler. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

BU BÜYÜKLÜKTE SALON YOKTU

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise; “Doğu bölgemizde bu büyüklükte bir salonumuz yoktu. Ve zaman bize göstermiştirki şehrimizde bu tür salonlara ihtiyaç var. Bu vesile ile Ali Çakıroğlu ve ailesini böyle bir yatırım yaptıkları için teşekkür ediyorum."