AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’ndan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’a karşı sert ifadelerde bulunmuş "Milliyetçiliğe gelince, Milliyetçilik Koray Aydın ismi ile hatırlanamayacak kadar geniş ve derin bir kavramdır. Bu nedenledir ki; müstakim , emin ve fehim olabilmek hırsınızın, nefsinizin ve egonuzun yerleştiği zeminle uyuşmaz ve size böyle talihsiz açıklamalar yaptırarak kamoyuna  'neydi ne oldu' muhakemesi yaptırır. Milliyetçilik, millete hizmetkarlık yapmak, milleti ve ülkeyi yüceltmek, kardeşliği pekiştirmek, aydınlık yarınlar inşa etmektir. Şehitlerin hatırasına gölge düşürmeden onların ideallerini yaşatarak, onların uğruna canlarını verdiği bu güzel ülkeyi daha da büyütmektir." açıklamasını yapmıştı.

Konuyla ilgili AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu'na cevap veren İYİ Parti Grup Başkan Vekili Davut Çakıroğlu sert ifadeler kullandı.

Bahar Ayvazoğlu hangi yeteneği ile "aniden keşfediliverdi,ön plana çıktı".. diyen Davut Çakıroğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

Hergün yeni bir deli dumrul ile muhattap olmak zorunda kalıyoruz. Bazen "edep yahu" ama çoğu zaman da "edebi edepsizden öğrenin" dercesine kimseler çıkıyor ortaya.
Kimlikli, kişilikli siyaset yapma uğraşımızda aksama yaratan ve malesef bizi seviyesiz siyasetlerine alet eden, etmeye çalışarak popilitesini artırmak isteyen isimlere şimdi de Akp Trabzon milletvekili Bahar Ayvazoğlu eklendi.
Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara milletvekilimiz Sn Koray Aydın'ın "akp bitti" mihvalindeki açıklamalarına malesef seviyesizce ve hadsizce cevap veren bu vekil,cevap verirken partimize iftira atmayı da unutmamıştır.
Siyasette etik bilmek "siyasetin abc'sidir.
Kendi Genel başkan yardımcılarını yeterli veya yeteneksiz olarak görmüş olmalı ki Genel Başkan yardımcımıza yeni yetme bir vekil olarak kendisi cevap vermiştir. Bunu kendilerine anlatabilmek adına da kendisine Iyi Parti Büyüksehir Belediyesi Grup Başkan Vekili olarak şahsım cevap vermek durumunda kaldım.
Vekil olmak için her yolu mübah görebilecek, hırslarına esir olmuş vekillerin başında kim gelir diye sorsanız herkes Bahar Ayvazoğlu'nu işaret eder sanıyorum.
Merak ediyoruz..
Bahar Ayvazoğlu hangi yeteneği ile "aniden keşfediliverdi,ön plana çıktı"..
Keşke itham ve iftira dolu açıklamalarına öz geçmişini de ekleseydi.
Biri durup dururken birilerine fetöcü diyorsa bilinki kendisinin fetö ile olan ilintisini,ilişkisini aklamaya çalışıyordur.
Bahar Ayvazoğlu kendisinin, eşinin, kankası emine sultanın gayri hukuki, etik ve ahlaki yükselişini bu millete anlatırken umarız ki fetö ile bir bağlantısı, bir geçmişi olup olmadığını da anlatır, anlatabilir..

"Bir kabadayı bozuntusu" ifadesinden neden ve nasıl Sn Cumhurbaşkanımızı anlamış, onu da bilmek istiyoruz.
Hala haburda çalan davulla halay çeker pozisyonda olan, terörist barzani ile gurur duyuyoruz naarası atan, öcalan’ın mektubundan medet umanların attığı çamur, kendi özlerinden ibarettir ama bize yapışmaz..
Hasretle fetö elebaşı yolu gözleyenler, paralel yapı diyenlere kargaların güleceğini ifade eden, parsel parsel ülkeyi bu yapıya satanları bu millet biliyor, unutmayacak..
Dün Alpaslan Türkeş, Mhp ve Ülkücülere saldıran, faşist derken salya saçan bu çevreler Sn Koray Aydın'ı ihanet ile itham etmeden önce iyi tanımalı. Ülkücü camiayı dün düşman görenler bugün ne hikmetse bu camianın neferi havasında bir havari edasina büründüler..
Dün küfrettiklerini kucaklayan, kucakladıklarını biranda hain ilan etmekten sakınmayan kimseler siyasetin kompetanı olmuş.. malesef..
Biz bunların
ayinesine bakıyoruz, laflarının hükmü yok.
Bu tarz ve uslüp bizim tasvip etmediğimiz ancak sessiz kalabileceğimiz bir tarz ve uslüp değildir.
Yetenekleri, kaliteleri, karakterleri ile ve kendileri olarak biryere gelemeyen, gelemeyecek olan Bahar Ayvazoğlu ve benzerlerine tavsiyemiz millet için yapmak istedikleri, yapacakları veya yaptıklarıyla gündem olmaya çalışmalarının daha doğru olacağıdır.
Parti içerisinde olan kutuplaşmada minnet borcu olarak zayıf tarafta yer alan, almak zorunda kalan Bahar Ayvazoğlu bu açıklamalarla birlikte biat ettiklerine şirin görünebilirler ancak millet nazarında artık sinek misali mide bulandırmaktan öteye gidemezler, gidemeyecekler..
Bunların varlığı akp'nin bitişi ve millet için kişilikli siyaset yapanların yükselişini sağlayacaktır.
İyi Parti olarak milletimize verdiğimiz sözlere uygun olarak siyaset yapmaya devam edeceğiz.
Derdimiz siyaseti kirletmek değil ortalığa saçılan çamuru temizlemektir.

Milleti meşgul ediyorsanız milletin bir sorunu için bunu yapın, yapmalısınız..
Kendilerini de Trabzon’a yaptığı hizmetler ile görmeyi arzu ediyoruz.
Bu tarz kendilerini parlatma uğraşı vermenin akp'de sona erdiğine inanıyoruz.. inanmak istiyoruz..

AYVAZOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN