Maçka’nın Bakımlı Mahallesinde yaşayan Şehit ailesi 85 yaşında ki Dursun Yiğit ve 80 yaşındaki Fatma Yiğit’in evleri oturulmayacak durumdaydı. Maçka Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Sıçak Yuvam Projesi’ kapsamından Yiğit ailesi için yeni ev yapıldı. 
Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıl dönümünde kapsamından yapılan yeni ev Şehit ailesine teslim edildi. 
Yiğit ailesini yeni evinde Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Koray Koçhan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Başaran, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur katıldı. 
Sıçak Yuvam projesi kapsamında 8’inci evin teslimi yaptıklarını ifade eden Başkan Koçhan, “Şehitlerimizin aileleri her zaman ziyaret ediyoruz. Dursun amcam ve Fatma teyzemizin bir ev problemi vardı. Maçka Belediyesi olarak daha önce 7 ev yaparak ilçemizde gerçek ihtiyaç sahiplerine teslim etmiştik. Şimdi de 8’inci evimizi Yiğit ailesine teslim ettik. Onların duaları bizlere yeter. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere öğrettiği AK Belediyecilik anlayışı ile her zaman milletin yanındayız. Özellikle Çanakkale Zaferinin 104'üncü yıl dönümünde evimizi teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bütün şehitlerimizi sevgi, rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.
Şehit annesi Fatma Yiğit, “Allah devletimizden razı olsun. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Belediye Başkanımız Koray Koçhan’a çok teşekkür ederiz. Bizleri güldürdü, Allah’da sizleri güldürsün” diyerek dua etti.