AK Parti Canik İlçe Teşkilatı tarafından Canik Kültür Merkezi'nde 'moral gecesi' düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Canik Belediye Osman Genç, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, ilçe teşkilat üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, belediye meclis üyeleri ve köy temsilcilerinin katıldığı gecede, partililer hem kaynaştı hem de bol bol eğlenerek stres attı.

Yemekten sonra yaptığı konuşmada AK Parti'ye gönül veren herkesi bir araya getirmeyi amaçladıklarını belirten AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, "Beldeydik, ilçe olduk. Canik'in dünü ile bugününü karşılaştırdığımızda aradaki fark kıyaslanamaz bile. İlçemizi illerle yarışır hale getiren Başkanımız Osman Genç'e ne kadar teşekkür etsek azdır. Başkanımız sadece Canik için değil, Samsun için de bir şanstır. Şimdi koskocaman bir aileyiz. Bu aile daha çok başarılara imza atacaktır" dedi.

Gecede konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç de, Canik'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın rehberliğinde Türkiye'nin büyümesine katkı sağlayacak önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Canik'te hayata geçirdikleri projelerle Türkiye'ye örnek olduklarını ifade eden Başkan Genç, "AK Parti hükümetimiz sayesinde ötekileştirilmişlerin iktidarda olduğu bir dünya yaşıyoruz. Canik'te de bu anlayışı biz kırdık. 21. yüzyıl belediciliği yapıyoruz. Yol-kaldırım dönemi bizle birlikte bitti. Biz işsizliği azalttıysak, gelir seviyesini yükselttiysek başarılıyız. 2,5 milyar liralık yatırımla, 5 binden fazla kişiye iş kapısı açtık, işte bizim belediyecilik anlayışımız bu" diye konuştu.

Canik Belediyesi olarak Samsun'un gelişmişlik seviyesinin yükselmesine önemli katkılar sağladıklarına işaret eden Başkan Genç, "Bir şehrin gelişmişliğiyle ilgili uluslararası bazı kriterler vardır. Ekonomi, işsizlik, konut sayısı, rekabet gücü, tiyatro koltuk sayısı, hastane yatak sayısı, AVM'lerin kent alanına ve nüfusa oranı gibi ana ve alt kriterler söz konusu. Canik, ulusal ve uluslararası ticari yatırımları, üniversitesi, hastaneleri, kentsel dönüşümü, kültür merkezi, spor merkezi ile Samsun'u gelişmişlikte bir adım daha ileri taşımıştır. Biz bilimsel çalışıyoruz. Canik'i, dolayısıyla Samsun'u koşar adımlarla geleceğe taşıyoruz" şeklinde konuştu.

İsrail'in Türkiye'den özür dilediğini ve Başbakan Erdoğan'ın vizyonu sayesinde ülkenin dünü ile bugünü arasında çok şey değiştiğine dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş da şunları söyledi: "Önümüzde iki seçim var. Bu iki seçimi de çok önemsiyoruz. Önemli bir süreci hep birlikte yaşıyoruz. Dünya lideri Başbakanımızın ışığı altında aynı azimle çalışmayı sürdüreceğiz."

Gecede yemeğin ardından ses sanatçıları partilileri eğlendirdi. Partililer çalan kemençe eşliğinde bol bol oynayıp stres atarken, Canik Belediye Başkanı Osman Genç şiirler okudu, söylenen türkülere eşlik etti. AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu da gecede halay çekerek partilerle birlikte eğlendi.